فیلم های کوتاه مدت آموزشی کانون فرهنگی آموزش قلم چی

درخت دانش

فصل اول

  • قدر هدایایی زمینی را بدانیم ص 1 تا 48

    مقدمه ص 1 تا 6
    تعداد فیلم : 3
    بازدید : 256
    خرید اشتراک ورود
    الگوها و روندها در رفتار مواد و عنصرها ص 6 تا 9
    تعداد فیلم : 6
    بازدید : 229
    خرید اشتراک ورود
    جدول عناصر ص 10 تا 10
    تعداد فیلم : 3
    بازدید : 194
    خرید اشتراک ورود
    رفتار عنصرها و شعاع اتم ص 10 تا 14
    تعداد فیلم : 6
    بازدید : 187
    خرید اشتراک ورود
    بررسی گروه 1 و گروه 17 جدول تناوبی ص 10 تا 14
    تعداد فیلم : 3
    بازدید : 180
    خرید اشتراک ورود
    دنیایی رنگی با عنصرهای دستۀ d ص 14 تا 17
    تعداد فیلم : 4
    بازدید : 186
    خرید اشتراک ورود
    عنصرها به چه شكلی در طبیعت یافت میشوند؟ ص 18 تا 22
    تعداد فیلم : 2
    بازدید : 172
    خرید اشتراک ورود
    شناسایی یون های آهن ص 18 تا 22
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 168
    خرید اشتراک ورود
    مقایسه واکنش پذیری عناصر ص 18 تا 22
    تعداد فیلم : 2
    بازدید : 175
    خرید اشتراک ورود
    دنیای واقعی واکنش ها ( درصد خلوص ، بازده) ص 22 تا 26
    تعداد فیلم : 8
    بازدید : 188
    خرید اشتراک ورود
    جریان فلز بین محیط زیست و جامعه ص 26 تا 28
    تعداد فیلم : 0
    بازدید : 0
    خرید اشتراک ورود
    نفت، هدیه ای شگفت انگیز ص 28 تا 29
    تعداد فیلم : 0
    بازدید : 0
    خرید اشتراک ورود
    كربن، اساس استخوان بندی هیدروكربن ها ص 30 تا 32
    تعداد فیلم : 0
    بازدید : 0
    خرید اشتراک ورود
    آلكان ها، هیدروكربنهایی با پیوندهای یگانه ص 32 تا 36
    تعداد فیلم : 6
    بازدید : 219
    خرید اشتراک ورود
    نامگذاری آلكان ها ص 36 تا 39
    تعداد فیلم : 3
    بازدید : 179
    خرید اشتراک ورود
    آلكن ها، هیدروكربنهایی با یك پیوند دوگانه ص 39 تا 41
    تعداد فیلم : 6
    بازدید : 239
    خرید اشتراک ورود
    آلکین ها، سیرنشده تر از آلكن ها ص 41 تا 41
    تعداد فیلم : 3
    بازدید : 139
    خرید اشتراک ورود
    هیدروکربن های حلقوی ص 42 تا 42
    تعداد فیلم : 3
    بازدید : 184
    خرید اشتراک ورود
    نفت، ماده ای كه اقتصاد جهان را دگرگون ساخت ص 43 تا 46
    تعداد فیلم : 2
    بازدید : 153
    خرید اشتراک ورود
    مقایسه بنزین و ذغال سنگ ص 43 تا 46
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 158
    خرید اشتراک ورود
    تمرین های دوره ای ص 47 تا 48
    تعداد فیلم : 0
    بازدید : 0
    خرید اشتراک ورود

فصل دوم

  • در پی غذایی سالم ص 49 تا 96

    مقدمه ص 49 تا 52
    تعداد فیلم : 0
    بازدید : 0
    خرید اشتراک ورود
    غذا، ماده و انرژی ص 52 تا 54
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 176
    خرید اشتراک ورود
    دمای یك ماده از چه خبر میدهد؟ ص 54 تا 56
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 165
    خرید اشتراک ورود
    تهیۀ غذای آبپز، تجتربۀ تفاوت دما و گرما ص 56 تا 58
    تعداد فیلم : 8
    بازدید : 151
    خرید اشتراک ورود
    جاری شدن انرژی گرمایی ص 58 تا 59
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 157
    خرید اشتراک ورود
    گرما در واكنشهای شیمیایی (گرماشیمی) ص 60 تا 63
    تعداد فیلم : 3
    بازدید : 157
    خرید اشتراک ورود
    یخچال صحرائی ص 60 تا 63
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 155
    خرید اشتراک ورود
    انتقال گرما در شرایط دما ثابت ص 60 تا 63
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 152
    خرید اشتراک ورود
    عوامل موثر بر روی گرمای واکنش های شیمیایی ص 60 تا 63
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 161
    خرید اشتراک ورود
    مخلوط استوکیومتری با آنتالپی ص 63 تا 65
    تعداد فیلم : 2
    بازدید : 165
    خرید اشتراک ورود
    آنتالپی، همان محتوای انرژی است ص 63 تا 65
    تعداد فیلم : 3
    بازدید : 163
    خرید اشتراک ورود
    آنتالپی پیوند و میانگین آن ص 65 تا 66
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 168
    خرید اشتراک ورود
    آنتالپی پیوند، راهی برای تعیین H∆ واکنش ص 66 تا 70
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 161
    خرید اشتراک ورود
    گروه های عاملی ص 66 تا 70
    تعداد فیلم : 3
    بازدید : 161
    خرید اشتراک ورود
    ارزش سوختی ص 70 تا 72
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 158
    خرید اشتراک ورود
    گرماسنج لیوانی ص 70 تا 72
    تعداد فیلم : 3
    بازدید : 150
    خرید اشتراک ورود
    آنتالپی سوختن ، تکیه گاهی برای تأمین انرژی ص 70 تا 72
    تعداد فیلم : 2
    بازدید : 163
    خرید اشتراک ورود
    جمع پذیری گرمای واکنش ها، قانون هس ص 72 تا 75
    تعداد فیلم : 3
    بازدید : 160
    خرید اشتراک ورود
    مطالب حفظی ص 72 تا 75
    تعداد فیلم : 2
    بازدید : 155
    خرید اشتراک ورود
    غذای سالم ص 75 تا 77
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 162
    خرید اشتراک ورود
    آهنگ واكنش ص 77 تا 83
    تعداد فیلم : 4
    بازدید : 162
    خرید اشتراک ورود
    سرعت تولید یا مصرف مواد شرکت کننده در واكنش از دیدگاه كمّی ص 83 تا 85
    تعداد فیلم : 2
    بازدید : 152
    خرید اشتراک ورود
    سرعت متوسط و شیب نمودار مول ــ زمان ص 86 تا 90
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 157
    خرید اشتراک ورود
    سرعت واکنش ص 90 تا 91
    تعداد فیلم : 11
    بازدید : 153
    خرید اشتراک ورود
    غذا، پسماند و ردپای آن ص 91 تا 93
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 154
    خرید اشتراک ورود
    تمرین های دوره ای ص 94 تا 96
    تعداد فیلم : 0
    بازدید : 0
    خرید اشتراک ورود

فصل سوم

  • پوشاک نیازی پایان ناپذیر ص 97 تا 121

    مقدمه ص 97 تا 100
    تعداد فیلم : 2
    بازدید : 182
    خرید اشتراک ورود
    الیاف و درشت مولكول ها ص 100 تا 102
    تعداد فیلم : 4
    بازدید : 158
    خرید اشتراک ورود
    پلیمری شدن( بسپارش ) ص 102 تا 107
    تعداد فیلم : 4
    بازدید : 157
    خرید اشتراک ورود
    پلی اتن سبک و سنگین ص 102 تا 107
    تعداد فیلم : 5
    بازدید : 148
    خرید اشتراک ورود
    پلی استرها ص 107 تا 108
    تعداد فیلم : 9
    بازدید : 157
    خرید اشتراک ورود
    الکل ها و اسیدها ص 109 تا 112
    تعداد فیلم : 4
    بازدید : 142
    خرید اشتراک ورود
    ویتامین ها ص 109 تا 112
    تعداد فیلم : 2
    بازدید : 145
    خرید اشتراک ورود
    واکنش استری شدن ص 112 تا 114
    تعداد فیلم : 7
    بازدید : 133
    خرید اشتراک ورود
    پلی آمیدها ص 114 تا 116
    تعداد فیلم : 7
    بازدید : 138
    خرید اشتراک ورود
    پلیمرها، ماندگار یا تخریب پذیر ص 116 تا 119
    تعداد فیلم : 3
    بازدید : 139
    خرید اشتراک ورود
    پلیمر سبز ص 119 تا 119
    تعداد فیلم : 1
    بازدید : 148
    خرید اشتراک ورود
    تمرین های دوره ای ص 120 تا 121
    تعداد فیلم : 0
    بازدید : 0
    خرید اشتراک ورود